Twitter Facebook

Sterrencast Sound of Music bekend gemaakt

Amerongen, 16 april 2014 – Albert Verlinde heeft de sterrencast bekend gemaakt van de op til staande tournee van de Sound of Music in 2014 – 2015. Naast voorstellingen in grote mega theaters zal deze ook te zien zijn in kleinere theaters. En daar zijn die theaters zoals Gouda, Zoetermeer en Oss bijvoorbeeld maar wat blij mee.

In een reactie liet Maaike Widdershoven weten dat ze het ook leuk had gevonden als zij de rol van barones had gekregen. Maaike speelde zelf schitterend de rol van Maria toen in de voorstelling van de Sound of Music in 2002. De rol van Baronesssss gaat naar Cindy Bell. Volgens Widdershoven een perfecte keuze, “dat weet ik nu al”. Maaike speelt dit keer de rol van Moeder Overste.

Martijn Vogel speelde Rolf in 2002 en is nu doorgegroeid naar Kurt. Maaike herinnert zich dat Martijn haar altijd de coulissen in hielp omdat ze zelf min of meer nachtblind is. Die Martijn toch..

Ad Knippels kruipt in de huis van Kapitein Von Trapp en wordt verliefd op Maria, vertolkt door Anouk Maas. Ad Knippels kennen we van de musicals Mamma Mia! en Ciske de rat. Tony Neef krijgt de rol van de altijd vrolijke en grappige Max Dettweiler.

Vijftigste verjaardag
Verlinde wil met deze voorstelling de 50ste verjaardag van de Sound of Music vieren. De Meezing Sound of Music vierde 5 jaar geleden nog met een feestelijke tour de 45e verjaardag van deze musical. Wij Nederlanders slaan geen gelegenheid over het feestje van de Sound of Music te vieren. Chapeau voor Verlinde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 × three =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>