Twitter Facebook

Nog één keer Meezingen met The Sound of Music

Amsterdam – Nou vooruit, nog ééntje dan… Onder die titel komt de Meezingbioscoop nog een keer The Sound Of Music. Aernoud Florijn, presentator van dit vaak totaal uit de hand lopende meezingfeest: “We kunnen het gewoon niet laten. Het is iedere keer weer een explosie van luidkeels meezingende nonnen, geiten en Maria’s met baarden en snorren.”

De Meezingbioscoop was in principe gestopt met The Sound of Music, maar na veel mailtjes en berichten via Facebook is besloten om in het meest succesvolle theater nog één keer alle remmen los te gooien en Maria op het witte doek te laten schitteren terwijl de doorgaans uitverkochte zaal meezingt met de Engelse ondertitels. Stel jezelf straks voor in de prachtige grote zaal van het Tuschinksi Theater in Amsterdam waar alle Nederlandse Premières plaatsvinden. Daar kan je straks roepen naar Maria op het witte doek, meedoen met een dansje bij DeReMi en op het podium meestrijden om wie de mooiste outfit aan heeft.

De Meezingbioscoop maakt er een jaarlijks event van om met de Meezingversie van The Sound Of Music in Amsterdam een voorstelling te geven. Florijn: “Amsterdam is favoriet bij veel bezoekers. Het is er altijd mega ausbundig en de bezoekers hebben altijd riesen Spass…”

Waar: Pathé Tuschinksi Amsterdam
Wanneer: 29 oktober 2014, aanvang 19:30 uur.

voor meer informatie www.meezingbioscoop.nl
Kaartjes koop je online via: http://www.pathe.nl/film/5433/meezingbioscoop-the-sound-of-music/agenda
Facebook: https://www.facebook.com/meezingbioscoop?ref=hl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

fifteen − 10 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>