Twitter Facebook

Musical met Sound of Music liedjes door Pure Musical

Afgelopen zaterdag hebben zo’n 40 leerlingen van Zangschool Pure Voice 2 x een spetterende show neergezet in het theater van Cultura! Met een vol programma musicalliedjes wisten ze de toeschouwers zeer goed te vermaken! Van een lach naar een traan, van een podium vol kinderen tot een enkele solist, het programma was zeer gevarieerd! Zo waren de kinderen Von Trapp (Sound of Music) te zien, Jane en Tarzan uit de jungle, maar ook de nonnen uit Sister Act kwamen langs! Mede dankzij pianisten Guus van Wolde en Erik Onnink klonk het geheel fantastisch!

Met deze geslaagde concerten sluit Zangschool Pure Voice alweer het 7e seizoen af! De zangschool is altijd op zoek naar nieuwe talenten uit Ede en omgeving. Of je nu als solist wilt lessen of in een groep, het is allemaal mogelijk.
Daarnaast verzorgt Paula Vos (Eigenaar Pure Voice) ook verschillende workshops, op scholen, feestjes, bedrijfsuitjes. Er is veel mogelijk, mail of bel voor meer informatie hierover! (info@pure-voice.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

20 − fifteen =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>